Iedere maand voorstelling bij de Brinkhorst

Jan Klaassen, de baby en KartrijnNa een pauze van een half jaar start op zondag 27 oktober om 15.00 uur het nieuwe seizoen bij Natuurboerderij de Brinkhorst in Vathorst. Iedere maand tot en met april 2020 is er een voorstelling te zien. Telkens op zondag behalve die van april want dan speel ik op 2e Paasdag.
Het seizoen gaat van start met de nieuwste voorstelling op het repertoire, ‘Jan Klaassen en de baby’.

Het is een voorstelling in de traditie van het traditionele Jan Klaassenspel.  Er zitten dingen in voor jong en oud. De hele familie kan van deze voorstelling genieten.  De voorstelling bevat niet alleen elementen uit het Nederlandse spel maar ook uit de Engelse en Italiaanse variant van het Jan Klaassenspel.

Jan moet op de baby passen van Katrijn ook al is het Mamadag vandaag. Jan heeft geen zin en gaat er vandoor. Gelukkig is daar Don Juan, een nette Spaanse man, die Katrijn wel ziet zitten als nieuwe vrouw. Katrijn moet er echter niets van hebben en weet Don Juan zo ver te krijgen dat hij op de baby gaat passen. Katrijn gaat snel naar de buurvrouw voor de mantelzorg.  Langzaam komt Don Juan er achter dat Jantje wat anders reageert dan de meeste andere baby’s.  Maar of Don Juan daar nu zo blij van wordt?

De toegang tot de voorstelling bedraagt 6 Euro per persoon. Voor aanmelden: KLIK HIER