Seizoen bij Theater de Tuin afgelopen

Met de voorstelling ‘Prins zoekt vrouw’ kwam er een einde aan het seizoen bij Theater de Tuin. Na afloop van de voorstelling kwam een opa mij complimenteren voor het feit dat ik zo’n onderwerp aan durf. Het gaat tenslotte over een prins die verliefd wordt op een prins in plaats van een prinses. Dat valt niet bij iedereen altijd in goede aarde.  Bij een andere keer dat ik dit verhaal speelde zijn mensen wel eens weggelopen.

Maar het seizoen 2018-2019 bij de Kindertuin zit erop. Ook al loopt het seizoen nog door tot en met april.  Het bestuur van de Tuin heeft er voor gekozen om mijn poppentheater minder te programmeren. Dat is spijtig maar het is niet anders. Aan de andere kant is het wel zo dat naarmate de dagen lengen en het mooier weer wordt het publiek minder snel geneigd is om naar het theater te gaan.  Hierdoor gingen in het verleden wel eens voorstellingen niet door.

In seizoen 2019-2020 zal Poppentheater Cassiopeia ook weer te zien zijn bij Theater de Tuin in Leusden. Zodra bekend is welke data verschijnen ze natuurlijk in de speellijst.

Bij Natuurboerderij de Brinkhorst speel ik pas op 2e paasdag de laatste voorstelling van het seizoen. Dat is op 22 april.