Toch eerder te zien bij Theater de Tuin

In een vorige blog schreef ik dat Theater de Tuin een andere koers is gaan varen en minder poppenspel wil. Volgend seizoen zou ik weer minder te zien zijn dan het huidig seizoen. Pas vanaf 3 november. Volgend seizoen geen voorstellingen van mij in de herfstvakantie. Maar de vrijwilligers van de Kindertuin hebben de koppen bij elkaar gestoken en vonden dat ik best nog twee extra voorstellingen zou kunnen komen spelen.

Dat ga ik dus ook doen. Nu ben ik net als dit seizoen toch 2 keer te zien in de herfstvakantie en 2 keer te zien in de voorjaarsvakantie.

De laatste voorstelling bij Theater de Tuin is een beetje bijzonder. Er is dan een Spaanse week bij Theater de Tuin aan de gang. Daar ben ik op dit moment Jan Klaassen en Don Juan voor aan het maken.

De voorstelling van 3 november komt hierdoor wel te vervallen.