Seizoen 2021-2022

poppenkast bij openbare voorstelingIn seizoen 2021-2022 zullen er in het eerste deel van het seizoen (tot en met december) bij Natuurboerderij de Brinkhorst nog geen openbare voorstellingen plaatsvinden. Door de regels die de overheid oplegt is de ruimte waar de voorstellingen plaatsvinden nog niet geschikt voor het ontvangen van voldoende publiek om een voorstelling te laten draaien. Ik houd de vinger aan de pols en zodra het weer kan laat ik het natuurlijk weten.

De andere vaste locatie, Theater de Tuin in Leusden, is geen vaste locatie meer van Poppentheater Cassiopeia. Er staan geen voorstellingen van mij meer gepland komend seizoen bij dit theater.  Mocht hier verandering in komen dan laat ik het je weten. Nu moet ik zeggen dat vlak voordat de gezondheidscrisis uitbrak bij dit theater een andere wind is gaan waaien en is de nieuwe directie van dit theater een andere koers gaan varen. Waardoor de kans groot is dat  Poppentheater Cassiopeia er niet of nog maar een paar keer te zien zal zijn.

Maar niet getreurd. Ik kan wel naar jou toe komen om een voorstelling te spelen. Klik hier en laat je verzoek achter