Voorstelling bij Theater de Tuin afgelast

kinertuin logoOp dinsdag 23 februari stond er een voorstelling gepland bij Theater de Tuin in Leusden. Het zou de eerste voorstelling zijn die ik sinds het uitbreken van de gezondheidscrisis daar zou gaan spelen. Theater de Tuin was sowieso tot 1 januari 2021 gesloten. ‘Wil jij mijn mama zijn?’ stond op het programma.

Nu is het nog maar zeer de vraag of dit optreden überhaupt door zal kunnen gaan. Maar als het goed is, is de lockdown dan net afgelopen. Dat geeft toch onzekerheid. Want voor hetzelfde geld…

Een uitverkochte zaal zou in ieder geval snel bereikt zijn want als de beperkingen van voor de lockdown blijven gelden mogen er maar 30 toeschouwers bij de voorstelling aanwezig zijn.

Daardoor heb ik de afspraak die ik vorig jaar februari met de programmeur van het theater had gemaakt weer tegen het licht gehouden en heb  constateert  dat een voorstelling spelen voor 30 man publiek en de financiële constructie die we hadden afgesproken niet goed samen gaan. Ik heb daarom helaas  het besluit moeten nemen om deze voorstelling af te gelasten.

Met Theater de Tuin heb ik wel afgesproken om te kijken of er weer een aantal voorstellingen in seizoen 21-22 mogelijk zijn. Maar het zal ook voor een groot deel afhangen hoe de situatie zich zal ontwikkelen rondom de gezondheidscrisis.