Wie wat bewaard….. Nog meer schimmenspel perikelen

Doordat ik nu PVC folie heb voor het schimmentheater wil ik het huisje van de rovers uit de Bremer Stadsmuzikanten ook aanpassen.  En heb de omtrek van het huisje op de folie geplakt. Nu zal ik geen last meer hebben van de tafel die in het huisje staat. Ook de twee krukjes die bij de tafel stonden zijn weer teruggekeerd. De scene bij het huisje speelt zich af in de avond/nacht. Ik gebruik van de ledlamp dan de kleur blauw. Echter de binnenkant van het huisje is dan net zo blauw verlicht als de buitenkant. Dat is natuurlijk wat minder leuk. Hier is nu verandering in gekomen. Ik heb nog een boel kleurfilter over want, ik gebruik nu led spots in de poppenkast. Wie bewaard die heeft wat.  Laat ik nu net een filter hebben die bijna overeenkomt met de kleur blauw van de ledlamp van het schimmentheatertje! Dus op de folie het blauwe kleurfilter geplakt en nu schijnt er wel een andere kleur licht in het huisje dan daar buiten. De roverhoofdman kan nu zelfs in het huisje zogenaamd het licht aan doen. Wat misschien wel een beetje jammer is, is dat als ik nu weer dag laat worden het buiten het huis groen wordt qua lucht. Maar goed het huisje staat in het bos. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat bevallen.