Theaterseizoen vaste locaties voorbij

Met Sofie en Najib vieren (Paas)feest kwam er een einde aan seizoen 2018-2019 op de vaste locaties van Poppentheater Cassiopeia. Uit ervaring van voorgaande seizoenen blijkt dat het publiek vanaf mei andere dingen gaat doen. In veel gevallen is het mooi weer en niet te vergeten de grote vakantie komt er al weer aan. Dan is een poppentheatervoorstelling bezoeken wat minder in trek. Bij de Brinkhorst kwamen dit seizoen ongeveer 280 bezoekers naar een of meerdere voorstellingen kijken.

Natuurlijk speelt het poppentheater op diverse plekken in Nederland een voorstelling. Bij de Griftsteede in Utrecht,  Moods in the Woods festival in Katwijk aan Zee en nog veel meer. Kijk in de speellijst voor data, tijden en plaatsen.

Seizoen 2019-2020

In oktober keert het poppentheater weer terug bij Natuurboerderij de Brinkhorst en ook bij Theater de Tuin. Om precies te zijn in de herfstvakantie. Bij de Brinkhorst opent het seizoen met de nieuwste voorstelling ‘Jan Klaassen en de baby’. Bij theater de Tuin  is ‘Pelle past op’ de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen.

Vanaf oktober tot en met april is dan weer iedere maand een voorstelling te zien.