Poppentheater Cassiopeia met Kerst 2017

Het Kerstverhaal

Waar en wanneer is Poppentheater Cassiopeia rond de kerst te zien in 2017?

Ook dit jaar speel ik  mijn schimmenspel van het kerstverhaal een aantal keer in het openbaar en kan je gezellig komen kijken.

De eerste keer zal zijn op 17 december bij Theater de Tuin in Leusden. ’s ochtends om 11.00 uur. Klik op speellijst om kaarten via de site van het theater te bestellen. Na afloop kan je zelf je eigen schim gaan maken.

Op 24 december speel ik om 10.00 uur het verhaal, tijdens een dienst,  in de Emmakerk in Soest en op kerstavond speel ik hem om 17.15 uur en 18.15 uur bij de Griftsteede in het Griftpark in Utrecht. Bij de Griftsteede is niet alleen mijn schimmenspel te zien maar is er ook een levende Kerststal te bewonderen. Er worden kerstliederen gezongen. Kan je een ritje maken met paard en wagen en is er glühwhein en chocolademelk.  Altijd een sfeervolle happening.