Poppentheater Cassiopeia in de laatste weken van 2023

en de eerste van het nieuwe jaar

We gaan alweer naar het einde van het jaar 2023. Kerst staat voor de deur en dan is het al weer tijd voor de jaarwisseling.

Waar en wanneer is Poppentheater Cassiopeia in deze periode in het openbaar te zien?

Op vrijdag 15 december speel ik bij Hooglandse Wintersferen mijn kerstschimmenspel. Op zaterdag 23 december speel ik wederom in de OLV toren van Amersfoort. Stichting Gezellig Amersfoort vond mijn sinterklaasvoorstelling zo leuk dat ze me graag in de kerstperiode ook weer wilde laten spelen. Op die dag speel ik met mijn Lange Jan in de Lange Jan. De bijnaam van de toren. Lange Jan heeft een rol in Sofie en Najib vieren feest. Dat natuurlijk nu is omgedoopt tot vieren kerstfeest.

Op kerstavond (24 december) speel ik traditiegetrouw bij de Griftsteede in het Griftpark in Utrecht. Ook hier geven Sofie en Najib en Lange Jan acte de precense.
Dit jaar is het poppentheater met Kerstmis vrij.

Bij Bubbles & More in Bilthoven is het laatste optreden van 2023 van Poppentheater Cassiopeia. Sofie en Najib zijn hier ook weer van de partij. Alleen vieren ze dan Oud en Nieuw.

De eerste openbare voorstelling in het nieuwe jaar is op vrijdag 5 januari. Dan speel ik weer bij de Marcuskerk in Leusden voor Wijkvereniging het Ruige Veld.
Kijk voor de aanvangstijden in de speellijst.

De laatste-weken-van-het-jaar-tournee gaat langs: Maarssen, Hoogland, Leusden, Blaricum, Haarlem, Loppersum, Amersfoort, Utrecht en Bilthoven.