Openbare voorstellingen

Marcel met Duco, een draakGoed nieuws!

Komend najaar is het poppentheater Cassiopeia toch een aantal keer in het openbaar te zien. Het begint al in het laatste weekend van de zomervakantie van regio Midden. Dan speel ik bij Geertjes Hoeve in Haarzuilens tijdens het zomerfeest. Op 29 en 30 augustus speel ik daar de voorstelling ‘Sofie en Najib vieren feest’ om 11.15 uur. 12.45 uur en 14.00 uur. Het aantal toeschouwers is per voorstelling beperkt tot 50 personen. De toegang bedraagt 4 Euro per persoon.
Een week voordat de crisis toesloeg was ik ook al te gast bij de Geertjes Hoeve.

Dan ben ik te zien op 20 september bij de Griftsteede in Utrecht en een weekje later in Leusden bij Cultuur bij je buur. Tenminste als dat nog doorgaat. Er wordt nog overlegt en vergadert met de gemeente of het wel door kan gaan.

Poppentheater Toermalijn

Omdat mijn collega Camilla Koevoets nu toch echt van haar oude dag gaat genieten en nu toch echt stopt met het spelen van voorstellingen ben ik gevraagd om een aantal keer op te treden in het theater in park Randenbroek. De eerste keer zal zijn in de herfstvakantie en  in december zal ik tijdens de kerstperiode er tweemaal mijn kerstschimmenspel opvoeren.

Nog meer?

Wie weet volgen er nog wel meer openbare optredens. Dat kan je dan zien in de speelagenda