Seizoen 2015-2016 bij Brinkhorst afgelopen

De Bremer Stadsmuzikanten hebben het seizoen 2015-2016 bij Natuurboerderij ‘De Brinkhorst’ afgesloten.  Het waren weer allemaal leuke voorstellingen. Er zijn zelfs een aantal toeschouwers die bijna elke voorstelling komen kijken.  Het aantal verjaardagspartijtjes dat naar een voorstelling komt is wel tot 0 gedaald. Dit seizoen was er slechts een meisje met haar verjaardag bij een voorstelling. Nog niet eens met haar partijtje maar met oma en een paar zussen. Gelukkig had oma het even van te voren gezegd waardoor ik  er na afloop van de voorstelling even aandacht aan kon schenken en haar een geluksster kon geven als cadeautje. Het leuke van het voorstellingen spelen bij de Brinkhorst is dat de kinderen vooraf en na afloop bij de diverse dieren kunnen gaan kijken of een bezoek brengen aan het Brinkeltje. Het winkeltje van de Brinkhorst waar naast groenten en fruit ook allerlei  andere dingen te koop zijn.

Poppentheater Cassiopeia is nog volop in het openbaar te zien. Kijk maar in de speelagenda. In mei vooral in Den Haag bij het WijkPoppenTheater.  Een zeecontainer omgebouwd tot poppenkast die weer neer wordt gezet op een groot aantal pleinen in Den Haag. In een vorig bericht gaf ik aan dat het waarschijnlijk het laatste seizoen zou zijn van de de zeecontainer maar, er gaan geruchten de  ronde dat het toch nog niet het geval zal zijn.

Na de zomervakantie keert Poppentheater weer terug naar de Brinkhorst en begint Poppentheater Cassiopeia daar aan het 5e seizoen. De eerste voorstelling zal plaatsvinden op 18 september om 15.00 uur.  Een week eerder start het seizoen weer bij Theater de Tuin in Leusden.