Tweede seizoen bij Bubbles & More van start

Vorig seizoen kreeg ik van Merel Boshuis van Bubbles & More uit Bilthoven de vraag of ik maandelijks een voorstelling zou kunnen komen spelen. Bubbles & More is naast een winkel met woninginrichtingsartikelen, een bloemist, restaurant en B&B.  Bubbles and More is over meerdere panden, die onderling met elkaar verbonden zijn, verspreid.

Vanaf het begin kwamen er al veel mensen op af. De voorstelling wordt inclusief kopje koffie/thee en limonade aangeboden door Bubbels & More. De toegang is gratis. Mede denk ik hierdoor was het een groot succes. Dat wil Merel graag voortzetten. Vandaar dat er nu een tweede  seizoen aankomt. Ik zal er iedere maand een andere voorstelling spelen. Dat doe ik tot en met maart 2024. Wel is de speeldag veranderd. Vorig seizoen was het op de zondagmorgen. Nu wordt het de vrijdagmiddag.

Ik speel er op 27 oktober, 24 november, 29 december, 26 januari, 23 februari en 29 maart. De voorstelling begint om 15.30 uur. De voorstelling van 24 november is natuurlijk in het teken van Sinterklaas en die van januari in het teken van de Voorleesdagen die dan aan de gang zijn.

Wil je komen kijken? Laat het Bubbles&More dan wel even weten. Dat doe je door naar hun site te gaan.