Met grote boze wolf op de Groenmarkt

Op 22 juni speelde Poppentheater Cassiopeia weer op de Groenmarkt. In de muziektent voorafgaand aan het muzikale optreden van een band, is er voor de kinderen eerst een voorstelling. Ik speelde in mijn mobiele poppenkast de voorstelling ‘De Sterkste? Dat ben ik!’ Over de grote boze wolf die aan iedereen gaat vragen of hij wel de sterkste is van de hele wereld.
Er waren niet zo heel veel kinderen op het plein aanwezig. Ik met mijn sterrentovenaar toch kinderen overgehaald om niet naar het park te gaan maar naar de voorstelling. Naar het park konden ze de volgende dag ook nog. Om 14.00 uur zou ik beginnen en er zat maar een handvol kinderen in de muziektent. Toen het verhaal eenmaal op punt van beginnen stond kwamen er net als de voorgaande jaren opeens overal ouders met kinderen vandaan en zat er ineens een man of 30 in de muziektent.
Het waaide nogal en dat maakte het spelen soms best wel lastig omdat de doek van de mobiele poppenkast dan begint te wapperen. Gelukkig is het helemaal goed gegaan. Het was weer een leuk en sfeervol optreden.