Hoe een poppentheatervoorstelling thuis (privé) in zijn werk gaat

Je hebt op het Internet rondgekeken of over mijn poppentheater van anderen gehoord of nog op een andere manier. Je bekijkt de website en na het lezen van de pagina over poppentheatervoorstelling aan huis besluit je om contact met mij op te nemen. Je klikt op de knop

en vult de gegevens in die gevraagd worden. Of nog sneller je belt gewoon even.

Wat ik graag weten wil

Wat ik graag wil weten is de datum van het optreden. Waar het optreden gaat plaatsvinden. Als er een jarige is wil ik graag weten hoe oud de jarige wordt. Hoeveel kinderen zijn uitgenodigd als het om een feestje gaat en wat de leeftijd van die kinderen is. Het gaat bij een optreden in de privésfeer in veel gevallen om een kinderpartijtje. Maar bruiloften en … jarige bruiloften speel ik ook graag voor. Of opa en of oma is jarig en wil de kleinkinderen eens verrassen met een poppenspel.  Of er is een familiedag met heel veel kinderen en dan is een poppenshow een leuke onderbreking voor de kinderen.

Hulp bij kiezen van juiste voorstelling


Je hebt natuurlijk ook al gekeken bij de voorstellingen die er allemaal mogelijk zijn en daar wellicht al een keus uit gemaakt. Zo niet dan is er geen man overboord en ik help graag bij het kiezen van de juiste voorstelling.  Alle voorstellingen kunnen gespeeld worden in de gewone poppenkast en de schimmenspelen natuurlijk in het schimmentheater. Er zijn een aantal voorstellingen die ook gespeeld kunnen worden in de mobiele poppenkast. Deze poppenkast neemt minder ruimte in.

De overeenkomst


Als dat allemaal is doorgesproken doe ik een prijsopgaaf. Als je dat oké vindt maak ik een overeenkomst voor het optreden op. Hierin staan de gemaakte afspraken. Datum, tijdstip van aanvang, adres van de locatie, telefoonnummer, contactpersoon, tijdstip dat ik arriveer, welke voorstelling ik zal gaan spelen, overeengekomen honorarium, wijze van betalen, voorwaarden en verdere bijzonderheden. Die krijg je per email toegestuurd en als je hem gecontroleerd hebt, want ook ik kan soms iets verkeerd opschrijven, stuur je hem ondertekend terug. De overeenkomst is een PDF bestand. Weet je niet hoe je die getekend terug kan sturen? Dan kun je hem ook uitprinten en er een foto van maken waarop de handtekening goed te zien is en stuur je die op.

Op de overeenkomst staan twee manieren om mij te betalen. De eerste is gewoon contant na afloop van de voorstelling. Hieronder valt ook het pinnen. Ik heb een mobiel pinapparaat. De tweede mogelijkheid is uiterlijk een dag voorafgaand aan het optreden het bedrag over te maken op de bankrekening van het poppentheater. Het nummer staat natuurlijk ook op de overeenkomst.

De dag van het optreden


Als de dag daar is zie je mij met de auto die je op de foto ziet verschijnen en bouw ik de poppenkast op en speel de voorstelling van je keuze. Een jarige wordt altijd na afloop van de voorstelling gefeliciteerd door mij. De jarige krijgt ook een toepasselijk cadeautje. In veel gevallen getoverd door de Sterrentovenaar.

Na dit hele verhaal ben je vast benieuwd naar wat het kost. Klik op contact of op de onderstaande knop of bel me op.