Poppenspel op wel heel bijzondere locatie

Op 25 november is het zover. Dan gaat een lang gekoesterde wens van Poppentheater Cassiopeia in vervulling. Het poppentheater gaat drie voorstellingen spelen in de Onze Lieve Vrouwe toren van Amersfoort. Ooit was door een andere culturele instelling van Amersfoort beloofd om een optreden te mogen doen in de toren. Dat ging toen op het laatste moment niet door. Het werd verplaatst naar theater De Lieve Vrouw aan de overkant van de toren.

Het poppentheater speelt om 10.00 uur, 11.30 uur en 13.00 uur een voorstelling. De toegang is gratis en per keer kunnen er 60 toeschouwers de voorstelling bijwonen.
Gespeeld wordt ‘Het vergeten pakje’ Een voorstelling met Sinterklaas en Piet. Het is de nieuwe sinterklaasvoorstelling.

Sint heeft vergeten een heel belangrijk pakje in de zak te doen. Piet die net terug is van het schoencadeautjes brengen, is daar heel moe van en wil het liefst naar bed. Toch weet Sint hem over te halen om het belangrijke pakje te gaan brengen.  Echter valt Piet steeds in slaap.  Ook op de openbare weg. De agent waarschuwt Piet dat hij dat niet mag doen. Bertje Boef wil Piet heel graag helpen en het cadeautje wel even voor Piet op het juiste adres bezorgen. Daar steekt de agent een stokje voor maar, hierdoor belandt Sinterklaas wel in het gevang. Gelukkig ziet de agent na de komst van Piet zijn fout in en komt alles toch nog op zijn pootjes terecht.

Ik ben heel benieuwd hoeveel last ik ga hebben van het carillon dat ieder kwartier speelt.