Mini LED bouwlamp

,

Zo val je van het een in het ander. Gisteren zag ik dat de schim van de werkman niet helemaal meer in orde was en kon daardoor minder mooi in de brug hakken. Dus vandaag de werkman even onder handen genomen en gerepareerd. Omdat ook de bovenste lat van de gouden lijst, van het schimmentheater, los had gelaten, moest ik ook dat weer even herstellen. Bij het uit de doek halen van het theater zag ik dat een van de scharnieren (althans het stukje hout waar het scharnier inzit) had losgelaten. Ik had geen Bison Tix meer maar, nog wel montage kit. Echter die was helemaal hard geworden. Dus op naar de bouwmarkt voor nieuwe Bison Tix. En toen was alles weer in een handomdraai gemaakt.

Enige tijd geleden had ik bij een ijzerwarenwinkel ook een mini LED bouwlampje gezien. Nu ik toch zo aan het knutselen was met het schimmentheater dacht ik kom laat ik die mini LED bouwlamp aanschaffen en kijken of het wat is. En dat is het. Door de brede straal licht die er uit komt onder een hoek van 120 graden. Is nu het hele scherm mooi verlicht. Het leuke is dat het een RGBW LED lamp is. Hij kan dus m.b.v. een afstandsbediening een aantal kleuren weergeven. Ook kan de Lamp feller en minder fel schijnen.
Alleen hoe maak je die nu weer vast aan het theater. Er komt nu een balk over de achterkant van het theater. Hier hang ik met een schroef de lamp aan. Voor de lamp heb ik nog weel een stukje Calceer papier geplakt om het licht iets diffuser te maken en dat je de lichtbron (LED) niet meer ziet. Er is maar een nadeel en dat is het korte snoertje met forse stekker. Maar hier vind ik vast ook nog wel een oplossing voor.