Koningsdag 2024

Traditiegetrouw speel ik op zaterdag 27 april 2024 tijdens Koningsdag in Nijkerk. Heel wat jaren speelde ik bij het Pannenkoekenrestaurant op het Plein in Nijkerk. Toen stond ik bij Streamers Breede Beek in het theater en vorig jaar op het Molenplein. Het plein waar vooral activiteiten voor  (kleinere) kinderen zijn. De eerste voorstelling speelde ik in een leegstaande winkel maar, het was zulk mooi weer dat we de banken en de poppenkast naar buiten hebben verplaatst.

Première

Dit jaar speel ik weer op het Molenplein. Bij slecht weer in een leegstaand pand en anders buiten. Tijdens Koningsdag gaat mijn nieuwste voorstelling in première.  Jan Klaassen en de boef. Wat eigenlijk een strijd is om wie doet de afwas? Wat is mannenwerk en wat is vrouwenwerk? Bestaat er eigenlijk wel zoiets? Of kunnen mannen en vrouwen gewoon hetzelfde werk doen.

Molenplein

Zoals gezegd de voorstelling is te zien op het Molenplein. Om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.