• Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 • Poppentheater Cassiopeia
 
 • Twinkelend spel in poppenkast
 • Komt graag naar je toe
 • Gecertificeerd Jan Klaassenspeler

Wat is er in 30 jaar veranderd t.o.v. klanten?


Wat ook veranderd is, is mijn eigen leeftijd ten opzichte van de leeftijd van mijn klanten die mij boeken. Logisch natuurlijk. Ieder jaar komt er weer een jaartje in leeftijd en ervaring  bij. Toen ik begon was ik veelal jonger dan mijn klanten, zeker toen ik als amateur bezig was. Opeens realiseer je je dat je net zo oud als de personen die boeken en nu is het zo dat ik veelal ouder ben dan de klanten die een voorstelling van mij willen laten zien.

Het is natuurlijk niet zo verwonderlijk. De volwassenen met kinderen in de leeftijd waarvoor ik speel blijven kinderen krijgen op ongeveer dezelfde leeftijd als dertig jaar geleden. Ook al heb ik wel gelezen dat het krijgen van een kind op steeds latere leeftijd gebeurd. 

Delen: