Try-out van Tamino en de Toverfluit

Op zondag 1 juni 2014 is om 13.00 uur de eerste try-out van Tamino en de Toverfluit. Deze voorstelling is voor de mensen uit de buurt van de Weiderij. Om 15.00 uur is de voorstelling voor familie, vrienden en bekenden. De toegang is gratis maar, er staat wel een pet om een vrijwillige bijdrage voor de voorstelling in  te doen. De Weiderij is te vinden aan de Prins Bernhardlaan 22, in IJsselstein bij Utrecht.

Tamino en de Toverfluit is een bewerking van Mozarts beroemde opera ‘Die Zauberflöte’ voor kinderen vanaf 5 jaar. de voorstelling wordt ondersteund met live muziek door muzikanten van het FASO Blazers Ensemble o.l.v. Reinier Bavinck.

Het verhaal gaat over een prins die op zoek is naar een vrouw en terechtkomt in het land van de Koningin van de Nacht. Zij heeft toevallig een huwbare dochter met de naam Pamina. Pamina is ontvoerd door Sarastro, de koning van de Zon. Prins Tamino is door het zien van Pamina’s portret op slag verliefd. Als Tamino de Koning van de Zon weet te verslaan mag hij trouwen met Pamina. Om hem  te beschermen tegen gevaar,  geeft de Koningin van de Nacht Tamino een Toverfluit mee. Naar de site voor meer informatie