Augustus toch stillere maand

Tim op Kleine BeerIn mijn vorige bericht liet ik weten dat augustus 2022 een hele drukke maand met voorstellingen zou worden. SKA viert haar 30 jarig bestaan met een tournee van Poppentheater Cassiopeia langs bijna alle vestigingen. Alleen de tournee gaat pas plaatsvinden als iedereen weer terug is van vakantie. Dus in september en oktober.

Wat wel plaats gaat vinden in augustus zijn de optredens die ik in mijn vorige bericht heb genoemd en de optredens van de ZomerPretPas.  Op vier locaties van SKA vindt dan een voorstelling van Poppentheater Cassiopeia plaats.  Ik zal de Noorderkroon is zoek spelen.

Wat is een Zomerpretpas?

 

Hoe krijg je een Zomerpretpas?

Via de basisschool of kinderopvangorganisatie
Twee weken voor de zomervakantie starten de basisscholen en kinderopvangorganisaties in Amersfoort met het uitdelen van gratis ZomerPretPassen. Alle kinderen krijgen een ZomerpretPas via hun juf, meester of leidster. Kinderen die thuisonderwijs hebben of buiten Amersfoort naar school gaan kunnen een ZomerPretPas ophalen bij verschillende ophaallocaties: VVV Amersfoort, de Informatiewinkels van IndeBuurt033, Bibliotheek Eemplein, Bibliotheek Hoogland (Engweg) of Bibliotheek Vathorst ( Leeghwater).

Bij welke SKA vestigingen is de voorstelling te zien?

De voorstelling zal te zien zijn bij Plons, Bubbels, Kleine Stad en JanJans. Kijk in de spellijst welke datum en hoe laat. Ook iets oudere kinderen vinden deze voorstelling nog heel erg leuk.